Kom igång

Användarhandledning för att komma igång med Economydesk

Välkommen till vårt webbaserade bokföringssystem! Denna användarhandledning hjälper dig att komma igång och använda systemet på ett effektivt sätt. Nedan följer steg för steg instruktioner för att sätta upp ditt konto och börja använda systemet.

Innehållsförteckning

1. Skapa ett konto

2. Logga in

3. Lägg till företag

4. Utforska användargränssnittet

5. Anpassa ditt konto

Skapa ett konto

För att komma igång, behöver du skapa ett konto i vårt bokföringssystem. Följ dessa steg:

1. Registrering: Gå till registreringssidan och fyll i din information. https://economydesk.econeum.com/registrera

2. Bekräfta e-post: Bekräfta din e-postadress genom att klicka på länken som skickats till din e-post.

3. Logga in: Använd ditt användarnamn (OBS ej e-postadress) och lösenord för att logga in.

Logga in

Efter att du har skapat ditt konto, kan du logga in genom att följa dessa steg:

1. Gå till inloggningssidan: Gå till inloggningssidan i bokföringssystemet. https://economydesk.econeum.com/login

2. Ange inloggningsuppgifter: Ange ditt användarnamn (OBS ej e-postadress) och lösenord.

3. Logga in: Klicka på ”Logga in” för att få tillgång till ditt konto.

Lägg till företag

När du har loggat in första gången så lägger du till ditt företag genom att följa dessa steg:

1. Fyll i företagsuppgifter: Fyll i organisationsnummer, firma etc. Alternativt så laddar du upp en SIE-fil med din tidigare boköring, så följer företagsuppgifterna med.

2. Välj moduler/licenser: Välj t.ex. Bokföring, Fakturering, Filtolk.

3. Gå till kassan: I kassan bekräftar du. Du betalar eller använder registreringskod.

Utforska användargränssnittet

När du är inloggad, ta dig tid att utforska användargränssnittet och bekanta dig med de olika modulerna och funktionerna. Här är några viktiga områden att utforska:

• Bokföringsmodul: Hantera dina finansiella transaktioner och skapa konton.

• Faktureringsmodul: Skapa och skicka fakturor till dina kunder.

• Leverantörskvitton och fakturor: Hantera inkommande kvitton och matcha dem mot fakturor.

• Rapporter: Generera olika rapporter för att få insikt i din ekonomi.

Anpassa ditt konto

För att anpassa ditt konto, utforska inställningsavsnittet där du kan ändra profilinformation, lösenord och andra preferenser.

Detta avslutar användarhandledningen för att komma igång med Economydesk. Om du behöver ytterligare hjälp eller har frågor, vänligen kontakta vår support.