Econeum AB Logo

Välkommen till Econeum - Din Partner inom Ekonomi och Bokföringslösningar

Om Econeum AB

Econeum AB är en ledande start-up inom utvecklingen av programvara och tjänster inom ekonomi, bokföring, administration och skräddarsydda lösningar. Baserade i Stockholm fokuserar vi på att erbjuda ekonomilösningar för företag och organisationer i Sverige.

Vårt Uppdrag

Vårt uppdrag på Econeum AB är att erbjuda användarvänliga lösningar som hjälper våra kunder att optimera sin ekonomiska hantering, effektivisera sina processer och uppnå ökad lönsamhet. Som en dynamisk start-up strävar vi efter att vara den mest pålitliga partnern för våra kunder när det gäller deras ekonomiska behov.

Våra Tjänster

  1. Bokföringssystem: Econeum AB erbjuder avancerade bokföringslösningar som hjälper företag att hålla reda på sina ekonomiska transaktioner, hantera fakturor och generera noggranna finansiella rapporter. Vårt standardiserade bokföringssystem Economydesk är utformat för att möta generella affärsbehov.

  2. Skräddarsydda Bokföringslösningar: Econeum AB utvecklar anpassade bokföringslösningar som möter specifika krav och behov för företag. Våra lösningar underlättar bokföring, redovisning och finansiell rapportering för att säkerställa korrekt och effektiv hantering av ekonomiska transaktioner.

  3. Administrationstjänster: Vi tillhandahåller effektiva administrationstjänster som underlättar för företag att hantera sin personal, löner, tidrapportering och andra administrativa processer. Genom våra lösningar kan företag frigöra tid och resurser för att fokusera på kärnverksamheten.

Varför Välja Econeum AB?

  • Innovativa Lösningar: Vi är i framkant när det gäller teknologiska innovationer inom ekonomi och bokföringslösningar.

  • Kundfokus: Vi sätter alltid våra kunders behov i centrum och strävar efter att leverera lösningar som överträffar deras förväntningar.

  • Erfarenhet och Kompetens: Vårt team består av erfarna experter inom ekonomi och teknologi, vilket säkerställer högkvalitativa lösningar.

  • Säkerhet och Tillförlitlighet: Vi värnar om säkerheten hos våra kunders data och garanterar pålitliga och säkra tjänster.

Kontakta Econeum AB idag för att utforska möjligheterna till investeringar och samarbeten samt hur våra skräddarsydda bokföringslösningar och administrativa tjänster kan bidra till att optimera din ekonomiska verksamhet och förenkla din administrativa börda. Tillsammans skapar vi framgång!

Kontaktinformation